Verpakkingsdrukwerk

Bedrukt papier en karton worden steeds vaker ingezet als alternatief voor plastic en kunststof verpakkingen. Sinds enkele jaren merken we een aanzienlijke stijging in verpakkingsdrukwerk. Al ver daarvoor was Drukkerij Van den Bosch & Fikkert bedreven in het drukken van verpakkingsdrukwerk.

Bedrukte doosjes, sleeves, flessenhangers en bedrukte inlays voor in verpakkingszakjes worden veelvuldig bij Drukkerij Van den Bosch & Fikkert gedrukt.

Bij Drukkerij Van den Bosch & Fikkert kijken we verder dan het bedrukte product. Wij begrijpen de strenge eisen waaraan ons drukwerk moet voldoen. Of we nu aan de eindklant leveren, aan de tussenhandel of zelfs aan de afvulbedrijven, we zorgen er voor dat het verpakkingsproces vlot door kan lopen door tijdige levering, nauwkeurig voorraadbeheer en geschikte verpakkingswijze.

Disposables

Voor cateraars, horecabedrijven en inflight servicebureaus drukken wij disposables zoals placemats, bestekzakjes en servetringen. Dit type drukwerk wordt in grote hoeveelheden gedrukt en bij ons op voorraad gehouden. Bovendien denken wij met u mee over milieuzorgaspecten en maken wij graag samples om u te overtuigen.

Neem contact op

Benieuwd naar wat Drukkerij Van den Bosch & Fikkert voor u kan betekenen? Neem contact op, stel uw vraag of maak een afspraak. Wij bieden uiteenlopende oplossingen voor regulier en specialistisch drukwerk zoals labels en verpakkingen. Laat u verrassen door de vakkundigheid en slimheid van Drukkerij Van den Bosch & Fikkert. Neem vandaag nog contact op!